pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?

De Boterfabriek is de gezelligste werkplaats van Baarle en zit in ’t Trefpunt. De Boterfabriek heeft op dit moment twee opdrachtgevers. Voor de ene opdrachtgever zetten we elektriciteitskabels in elkaar en voor de andere maken we kaartjes, verven we meubilair en maken we van biervaten statafels. Bij de Boterfabriek zijn we altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, maar vooral ook naar nieuw talent.

Heb jij een talent waar je graag mee bezig zou willen zijn of wat je graag zou willen ontwikkelen? Kom dan eens kijken op donderdag middag bij ’t Trefpunt. We zijn er vanaf 13.00uur. Je bent van harte welkom!

Ben jij moeder? Kom dan wekelijks naar MAM (Moeders Aan Moeders). Kom in contact met andere moeders en wissel ervaringen uit. De groep biedt je een luisterend oor, herkenning, ontmoeting en gezelligheid. Ook zullen we regelmatig uitstapjes maken. Samen maken we de groep een succes. Jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Dit is een groep waar je kinderen ook welkom zijn. Leuk als je ze meebrengt.

Wil je weer een volgende stap zetten in jouw traject? Denk je aan vrijwilligerswerk, wil je leren en werken of zoek je passend werk? Weet je niet goed waar te beginnen, wat je wilt en hoe je dit met je uitkerende instantie kunt bespreken? Of heb je vragen over solliciteren? Kom naar Inloop Werkwijs, wij helpen je graag!

Inloop werkwijs is alleen voor cliënten van SMO Breda. Je kunt een afspraak maken via 076‑5645050.

Ben je gastvrij en wil je graag de kans pakken om te werken in het restaurant van ONS Restaurant? Ben je minimaal 20 uur per week waaronder minimaal een avond beschikbaar? We zijn op zoek naar een horeca medewerker en een gastvrouw / gastheer.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Werkzaamheden

Wat bieden wij?

Heb je interesse? Neem dan contact op met Irene Nagtzaam via 06 21418902.

Mevrouw de Wit is een jong schoonmaakbedrijf in Breda en we zoeken per direct voor onze klanten – zakelijk en particulier – medewerkers Schoonmaak (m/v). Je steekt graag je handen uit de mouwen. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan of een keer in het weekend te werken. Het bezit van een rijbewijs is een pré.

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

• Betaald werk

Werk in een gezonde werksfeer met leuke collega’s

Opdrachten bij particuliere en zakelijke klanten

Heb je interesse? Neem dan contact op met Catharina Wilson via 06 36219269.

Ben jij een ervaren coupeuse of kleermaker? Heb je ervaring met het bewerken van leer? Ben je precies en werk je nauwkeurig? Ben je in staat om een goede werkplanning te maken? Vind je het leuk om in een team te werken aan mooie design producten?

ONS label Breda is een sociale onderneming met de bedrijfsonderdelen Het Naaiatelier, Mevrouw de Wit, ONS Restaurant, De Kleine Vink (winkel), Het Klusteam en De Studio.

Wat bieden wij?

 

Interesse? Neem dan contact op met Irene Nagtzaam via 06 21418902.

Doe mee met de geheugentraining en laat je hersens kraken. Op dinsdag spelen we geheugenspelletjes, zoals een quiz of memory. We drinken samen koffie en eten wat lekkers. Met muziek en filmpjes van vroeger!

Deze activiteit hoort bij het aanbod van ’t Trefpunt en is gericht op de wat oudere doelgroep en op mensen die minder mobiel zijn.

Knutsel op maandagmiddag gezellig mee! We schilderen, bloemschikken, maken kaarten en nog véél meer. Ben je creatief en heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten!

 

Op maandagochtend vullen we de koektrommel. We bakken samen koekjes, cake of taart en drinken een kopje koffie. Tijdens het wachten bespreken we het weekend, het nieuws of luisteren we naar elkaars verhalen. Natuurlijk wordt al het lekkers ook geproefd!

Heb je hulp nodig bij het aanvragen/invullen van (digitale) papieren, het aanvragen van verschillende toeslagen en uitkeringen of het wijzigen van gegevens? Weet je soms niet waar je de juiste informatie kunt vinden? Wil je ondersteuning bij het zoeken naar woonruimte; particulier of via Klik voor Wonen? Kom naar Inloop Wegwijs zodat wij jou kunnen helpen!