pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Header image

Op een leuke manier meer grip op je budget

Daisy van Aert
Lees meer!

lift je leven!

krijg meer grip op je budget

Wat en voor wie is de Budgetkring?
De Budgetkring is een werkgroep waarin je gestimuleerd wordt bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en met je leven. Het is een leefstijlprogramma waarin gewerkt wordt met de unieke aanpak van Gelukkig met Genoeg.

De Budgetkring is bedoeld voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn of haar budget. En voor iedereen die wil leren hoe je zoveel mogelijk uit je budget kunt halen met je huidige middelen.

Deelname (inclusief het lesmateriaal) is gratis. Voorwaarde is wel dat je je actief inzet.
De cursus start in januari, april en september. De cursusdag wisselt per cyclus.

Hoe werkt de budgetkring?
Je wordt door twee door Stichting Lift getrainde vrijwilligers in 15 bijeenkomsten van 2,5 uur door het lesmateriaal Gelukkig met Genoeg geleid. Dit lesmateriaal bestaat uit 4 katernen:

Goed bezig
Goed met geld
Goed met groen
Goed in je vel

Elke katern bevat informatie en gezamenlijke opdrachten. Daarnaast zijn er individuele opdrachten waarin je specifiek met je eigen situatie aan de slag gaat. Je hoeft niet alles te delen met de anderen, je huishoudboekje blijft privé als je dat wilt.

Zaken die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: duurzaamheid en wat levert het me op, geldzaken op orde, stoppen met shoppen, meten is weten, lekker eten voor een prik en goedkoop sporten.

Wat heb ik eraan?

Door actief aan de slag te gaan word je sterker en positiever! Je leert geld overhouden en je krijgt veel tips en gezelligheid. Je leert nieuwe mensen kennen en je helpt elkaar.

FAMEUS Breda: Liniestraat 19 Breda.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Type activiteit?
Educatie
Wanneer?
do - 13:30 tot 16:00, tot , tot
ma - tot , tot
di - tot , tot
wo - tot , tot
vr - tot , tot
Waar?
LeS-Lokaal
Wie?
Daisy van Aert

Cursus Budget in balans

Budgetteren kun je leren!

In zes bijeenkomsten leer jij hoe je rond kunt komen van je beschikbare inkomen. Breng ook je eigen onderwerpen in zodat je nóg meer uit de cursus haalt!

bekijk activiteit