pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Header image

Je kan er 100% jezelf zijn en iedere keer kom ik helemaal tot rust

emoties in beweging

meer grip op je gevoel

Heb jij last van een druk hoofd vol met gedachten over jezelf, over andere mensen of over je leven?
Heb je wel eens het gevoel dat er emoties in je omgaan die je liever niet wil voelen uit angst voor pijn, verdriet of eenzaamheid?

Bij Emoties in beweging kijken we naar die gedachten en naar je emoties en voelen we hoe die je lichaam beïnvloeden. We doen dit soms aan de hand van oefeningen; yoga, tekenen of visualiseren en soms aan de hand van een thema. We doen dit altijd samen, in een sfeer van stilte, in een veilige groep waar jij je thuis kunt voelen. Emoties in beweging staat open voor iedereen; je bent van harte welkom.

  • Leer op een goede manier omgaan met je emoties
  • Je voelt je sterker en stabieler
  • Leer meer over welke emoties er zijn en hoe je die kunt voelen

Deze bijeenkomst vindt om de week plaats in de even weken.

—————————-
Mijn heerlijkste moment van de week “Bijeenkomst Emoties en Beweging” bij SMO/De Faam

Sinds 1,5 jaar neem ik deel aan de bijeenkomsten “Emoties en Beweging” op vrijdagochtend. Het is echt een moment waarnaar ik iedere week uitkijk. Je kan er 100% jezelf zijn en iedere keer kom ik helemaal tot rust; heerlijk gewoon!

Het heeft mij een enorme steun in de rug gegeven tijdens moeilijke periodes. Daarnaast heb ik ook aardig wat inzichten opgedaan over mezelf. Respectvol en liefdevol zijn daarbij de kernwaarden. Dit allemaal dankzij de vakkundige en gepassioneerde begeleiding van Maria en Bonita!

Een vast onderdeel tijdens deze sessies is meditatie en daarnaast wordt er gewerkt met yoga-oefeningen, inzichtkaarten, uitwerken van chakratekeningen (bijvoorbeeld) en ga zomaar door. Het motto is ”niets moet en (bijna) alles mag”.

Het heeft mij echt veel gebracht en nog steeds. Ik verheug me dan ook iedere keer weer op vrijdagochtend. Ik zou deze momenten echt iedereen van harte gunnen!

Ingrid
13.02.2022

Type activiteit?
Educatie
Wanneer?
vr - 10.00 tot 12.00
Waar?
Talentenfabriek De Faam
Wie?
Maria de Cock

Yoga

Creëer rust en ruimte in je lichaam en hoofd

Tijdens de Yoga activiteit mag je de alledaagse zorgen laten voor wat ze zijn en je weer verbinden met jezelf. Je gaat leren ontspannen in je hoofd en lichaam. Dat doen we door eenvoudige beweegoefeningen en bewust ademen. Deze Yoga is een rustige vorm om energie en kracht in jezelf te hervinden.

bekijk activiteit