pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Header image

kleurrijk cursus

leer meer over verschillende technieken en materialen

Kerstfröbelmiddagen: 12 en 19 december (13.00 – 16.00 uur)
Ga creatief aan de slag! Maak onder begeleiding leuke kerststukjes, kaarten of andere decoratie voor de feestdagen! Heb je zelf materiaal waarmee je aan de slag wil? Neem dit dan zeker mee.

Spelen en onderzoeken met houtskool en inkt
Zet je verwachtingen maar eens opzij. Durf die streken op het papier te zetten. Goed of fout is niet aan de orde. Neem de vrijheid om te bewegen op het papier. Niet alles loopt zoals je het plant, laat je verrassen! Het is niet erg om een tekening te verprutsen. We spelen met vorm en lijn, met ritmes en muziek -of zelfs stilte.

Gevoel voor vorm: kijken & doen
In het tweede blok gaan we meer vormen en composities onderzoeken. We gaan heel gericht kijken, hoe kijken we eigenlijk? Waarom vinden we iets mooi? Welke invloed hebben we daarop? Uiteraard gaan we ook zelf aan de slag, we tekenen, knippen en plakken, vormen en puzzelen.

De lessen worden verzorgd door Lea Theunissen en Winston Schoolbred, twee professionele kunstenaars met een grote liefde voor tekenen en schilderen.

 

Type activiteit?
Vrije tijd
Wanneer?
do - 13.00 tot 16.00
Waar?
Atelier, Veilingkade 7
Wie?
Bert Klerks

Kleurrijk

Samen werken aan een kunstwerk

Elke dinsdagmiddag mag je bij Kleurrijk schilderen. Hierbij maakt het niet uit of je beginnend of ervaren kunstenaar bent. Iedereen levert zijn/haar aandeel en samen helpen we elkaar met mooie kunstwerken.

bekijk activiteit