pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Gea Ebbinge

Gea Ebbinge

Voor mij is een balans tussen bezig zijn en ontspanning belangrijk!

Ik ben Gea Ebbinge; activiteitencoach bij SMO Breda van de Stoffeerderij in de Faam. Voor 2 jaar terug heb ik deze activiteit opgestart omdat ik het een mooie aanvulling vond op het bestaande aanbod. Ik ben zelf iemand die graag bezig is; in de tuin, thuis klussen of gewoon iets maken. Zelf vind ik het ook erg belangrijk om met iets bezig te zijn. Het is heel doelgericht en als het iets moois oplevert, ben ik trots op mezelf. Dat vindt ik ook het leuke aan dit vak, dat mensen ergens mee bezig zijn en er voldoening uit halen zodat er een goed gevoel ontstaat over zichzelf. Vandaar dat ik “Verder door doen” ook een mooie slogan vind.

Ik kom zelf uit Baarle-Nassau, woon in het bos en geniet van de natuur. Ik woon samen, heb geen kinderen wel een hond, waar ik erg graag mee wandel door de velden en de bossen. Hoewel met iets bezig zijn leuk is, mag ik ook graag lezen en niets doen of gezellig met anderen iets afspreken.
Voor mij is een balans tussen bezig zijn en ontspanning belangrijk.

Het stofferen is een ambachtelijk beroep waarin je in deze activiteit de basiskennis kunt beoefenen. Zowel in werk als in vrije tijd kun je veel plezier beleven aan de kennis die je er op doet. Kom kijken of het iets voor je is. Hier kun je je aanmelden en beginnen. Wie weet vind je het ontzettend leuk!

Functie
Activiteitencoach
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
076-5645050
Emailadres
G.Ebbinge@SMOBreda.nl