pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Lia Kuijsters

Lia Kuijsters

“Als ik ergens voor ga, ga ik er ook 100% voor”

Piet en ik zijn de gelukkige ouders en opa en oma van vier kinderen en hun partner en negen kleinkinderen. Zoveel? Ja, ja, het lijkt nu net of ik al een oude vrouw ben, maar dat valt reuze mee! Gewoon op tijd begonnen.

Ik ben heel mijn leven al een bezige bij, zoals iemand mij ooit eens noemde. Een van mijn hobby’s is zingen op een hoog niveau. Lekker thuis instuderen en dan met een kort project naar de uitvoering toe werken. Ik lees veel en houd erg van tuinieren. Verder ben ik ook politiek actief in onze gemeente als steunfractielid van GroenLinks. En dan natuurlijk nog de bestuursfuncties. Onder andere van mijn eigen stichting: Samrawit Microkrediet. De stichting verstrekt micro-kredieten aan mensen in Eritrea. Maar mijn grootste hobby zijn mijn kleinkinderen. Samen erop uit of gezellig knutselen.

Ik ben een bevlogen en enthousiast mens. Als ik ergens voor ga, ga ik er ook 100% voor, anders doe ik het liever niet. Daarbij staan respect en rechtvaardigheid bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben 17 jaar werkzaam bij SMO Breda. Ik ben begonnen als maatschappelijke werker bij Het Vluchtheuveltje en vanaf 2006 werkzaam als budgetconsulent. Sinds 2012 geef ik trainingen aan de mentoren over financiële en administratieve begeleiding van cliënten.

Functie
Trainer / vraagbaak bureau materiële dienstverlening
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
076-5645050
Emailadres
l.kuijsters@smobreda.nl