pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Mark Colen

Mark Colen

“Als het weer daar is en ik heb tijd, rij ik naar de zee om daar langs de kust een visje te vangen.”

Ik ben Mark Colen, 51 jaar, getrouwd en heb 2 dochters van 15 en 18 jaar. Vanaf 1 januari 2017 ben ik dienst gekomen van de SMO Breda als verpleegkundige/mentor.

Ik woon in Etten-Leur en ik heb een groot deel van mijn jeugd doorgebracht in Schijndel. In mijn vrije tijd loop ik veel hard. Ik doe dat in clubverband bij de atletiekvereniging Achilles. Verder ben ik een gepassioneerd zeevisser. Als het weer daar is en ik heb tijd, rij ik naar de zee om daar langs de kust een visje te vangen. Regelmatig ga ik ook naar Noorwegen om daar op de fjorden te vissen.

Ik heb jarenlang in verschillende verpleegkundige sectoren zoals de wijkverpleging, psychiatrie en verslavingszorg gewerkt. Voor mij is het een uitdaging om gebruik te maken van mijn kennis en kunde op deze verschillende gebieden.

Ik geef samen met Martien de groep ‘maar ik ben toch ook vader!’. Ik denk dat er veel vaders zijn die hun kinderen missen en niet in de gelegenheid ze vaak te zien of helemaal niet. Er is voor vaders weinig gelegenheid in de hulpverlening hierover te praten. Wij hopen dat de groep een bijdrage levert om dit probleem te doorbreken.

Functie
Verpleegkundige/Mentor
Locatie
Talentenfabriek De Faam
Telefoonnumer
06-36531404
Emailadres
m.colen@smobreda.nl