pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Wessel Belt

Wessel Belt

“Positief ingesteld en sportief!”

 

Ik ben Wessel Belt en ik ben 39 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Breda. Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd en trotse vader van 3 kinderen. Als ik mijzelf moet omschrijven, dan doe ik dat met de woorden; energiek, positief ingesteld, sociaal, rustig, sportief en doorzetter. Ik ben buiten mijn werk veel bezig met sport. Zo doe ik aan tennis, voetbal, golf en af en toe hardlopen. De passie voor sport breng ik steeds meer over op mijn kinderen nu ze nog jong zijn. De ene is hier nog fanatieker in dan de andere. Ik probeer mijzelf op diverse vlakken te verbeteren zowel lichamelijk als mentaal.

Er zijn talloze dingen die ik leuk vind om te doen, omdat ik het leven waardeer zoals het is. Iedere dag mag ik genieten van de mooie dingen in het leven. Als ik ga werken, doe ik dat met plezier. Maar thuis komen en dan mijn kinderen die mij in de armen vliegen, is een erg goed gevoel. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen (sporten), spelen met de kinderen, naar NAC om mijn vrienden te zien of lekker op de bank een film of serie kijken.

Ik werk nu sinds september 2011 bij SMO Breda. Hier ben ik begonnen als Ambulant Woonbegeleider. Na deze functie ben ik activiteitencoach geworden. Sinds de laatste wijziging op het werk is daar de functie mentor aan toegevoegd. Ik ben altijd wel op het sociale vlak werkzaam geweest. Voor mijn werk bij SMO Breda heb ik namelijk drie jaar bij Den Hey-Acker (jeugdgevangenis) gewerkt.

 

Functie
Mentor
Locatie
Talentenfabriek De Faam en De Doorstroomvoorziening
Telefoonnumer
06-19687387
Emailadres
w.belt@smobreda.nl