pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
De Doorstroomvoorziening

De Doorstroomvoorziening

Een 24-uurs dag- en nachtopvang

De Doorstroomvoorziening is een 24-uurs dag- en nachtopvang, bedoeld voor dak- en thuislozen vanaf 18 jaar uit de regio Breda.

Dag- en nachtopvang
De dagopvang is bedoeld voor dak- en thuislozen. Deze is open van 09.00-17.00 uur. De nachtopvang is bedoeld voor daklozen, tegen betaling voor 5 euro per nacht. Inbegrepen is verplicht gebruik van de douchegelegenheid, een warme maaltijd en ontbijt. De nachtopvang is open van 17.15 uur tot de volgende ochtend 09.00 uur. Persoonlijk melden tussen 17.15 en 17.30 uur. Kamerbezetting 8 personen.

Bij opname krijgt iedere cliënt een mentor toegewezen. Er wordt samen met de cliënt een Persoonlijk Actie Plan geschreven. Hierin staan de persoonlijke doelen. De mentor ondersteunt de cliënt bij het realiseren van deze doelen. Het verblijf op De Doorstroomvoorziening is niet vrijblijvend. Van cliënten wordt een actieve houding verwacht en samen met de begeleiding gaat de cliënt aan de slag.

Centraal Onthaal
De toegang tot De Doorstroomvoorziening wordt bepaald door Centraal Onthaal.
lees meer

Winteropvang
Naast de dag- en nachtopvang kan in het winterseizoen ook de winteropvang opengesteld worden. Deze opvang is van tijdelijke aard.
lees meer

Straatteam
Het straatteam is actief in Breda en omgeving en richt zich in eerste instantie op dak- en thuislozen die langdurig op straat leven en soms overlast veroorzaken.
lees meer

Contactgegevens
De Doorstroomvoorziening
Slingerweg 90
4814 AZ Breda
Tel.: 076-5227870
Email: doorstroomvoorziening@smobreda.nl

Openingstijden

Dagopvang: 09.00 – 17.00 uur
Nachtopvang: 17.15 – 09.00 uur
Persoonlijk melden tussen 17.15 – 17.30 uur