pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
De Doorstroomvoorziening

De Doorstroomvoorziening

Een 24-uurs opvang

De Doorstroomvoorziening is een 24-uurs opvang, bedoeld voor mensen die dak- en thuisloos zijn vanaf 18 jaar uit de regio Breda.

De opvang
De nachtopvang is bedoeld voor mensen die dakloos zijn, tegen betaling van 5 euro per nacht. Inbegrepen is ontbijt, lunch en een warme maaltijd. Gebruik van de douchegelegenheid is verplicht. Er is geen vaste aanmeldtijd, cliënten geven zelf aan hoe laat zij binnen zijn. De kamerbezetting is maximaal 3 personen. De opvang is 24/7 geopend.

Centraal Onthaal
De toegang tot De Doorstroomvoorziening wordt bepaald door Centraal Onthaal.
lees meer

Wanneer de cliënt is doorverwezen door Centraal Onthaal, krijgt deze een mentor toegewezen. Er wordt samen met de cliënt een Persoonlijk Actie Plan geschreven. Hierin staan de persoonlijke doelen. De mentor ondersteunt de cliënt bij het realiseren van deze doelen. Het verblijf op De Doorstroomvoorziening is niet vrijblijvend. Van cliënten wordt een actieve houding verwacht en samen met de begeleiding gaat de cliënt aan de slag.

Winteropvang
Naast de dag- en nachtopvang kan in het winterseizoen ook de winteropvang opengesteld worden. Deze opvang is van tijdelijke aard.
lees meer

Straatteam
Het straatteam is actief in Breda en omgeving en richt zich in eerste instantie op dak- en thuislozen die langdurig op straat leven en soms overlast veroorzaken.
lees meer

Contactgegevens
De Doorstroomvoorziening
Slingerweg 90
4814 AZ Breda
Tel.: 076-5227870
Email: [email protected]

Openingstijden

24-uurs opvang
Persoonlijk melden om 17.00 uur
Uiterlijk binnen zijn om 22.00 uur