pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Woonvoorziening De Gaarshof

Woonvoorziening De Gaarshof

Woonvoorziening voor mensen met complexe problemen

De Gaarshof is een grote woonvoorziening voor mensen met meerdere, complexe (vaak ook chronische) problemen. Het zijn kwetsbare burgers, vaak met onbegrepen gedrag. Bewoners zijn alleenstaanden, dak- en/of thuisloos die niet in staat zijn zelfstandig te wonen en die zijn aangewezen op langdurige zorg in een 24-uurssetting. Binnen De Gaarshof is ondersteunende en activerende begeleiding aanwezig.

De Gaarshof beschikt over 92 eenpersoonskamers. Op het terrein in Baarle-Nassau zijn verschillende voorzieningen aanwezig ten behoeve van activering en arbeidsintegratie. In het restaurant van De Gaarshof eten bewoners 3x daags hun maaltijd. Daarnaast is er een gezamenlijke recreatieruimte.

Verzorging en verpleging
De Gaarshof beschikt over een verpleegafdeling en is uitstekend geschikt voor cliënten die door ouderdom, ziekte en of een handicap somatische zorg nodig hebben.

Het hulpaanbod bestaat uit een combinatie van wonen, begeleiding, verpleging en verzorging. De Gaarshof biedt tevens mogelijkheden voor cliënten met een justitiële maatregel.

Servicekosten
SMO Breda e.o. brengt verplicht servicekosten van €25,25 per maand in rekening. De servicekosten worden betaald voor TV, internet, aansprakelijkheids- en inboedelverzekering en bewassing. Deze tarieven gelden per 1-1-2017. De prijzen kunnen periodiek worden geïndexeerd.

Aanmelding voor De Gaarshof via dit aanmeldformulier.

Contactgegevens
De Gaarshof
Bredaseweg 39
5111 GD Baarle-Nassau
Tel. 013-5079555