pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Woonvoorziening De Vliet

Woonvoorziening De Vliet

Woonvoorziening voor alcohol- en drugsverslaafde dak- en thuislozen in Breda en omgeving

De Vliet is een woonvoorziening voor alcohol- en drugsverslaafde dak- en thuislozen in Breda en omgeving. Binnen De Vliet zijn 48 plaatsen, verdeeld in 4 units.

De bewoners zijn tenminste 18 jaar, alleenstaand en niet in staat zelfstandig te wonen. Zij zijn actueel verslaafd aan middelen (harddrugs of alcohol). Het doel van de begeleiding is om de leefsituatie te stabiliseren door een dag- en nachtritme te creëren, regelmatig te eten en aandacht te schenken aan persoonlijke hygiëne. Binnen De Vliet wordt er dagelijks laagdrempelige activering aangeboden. De activering is in de ochtend vooral gericht op huishoudelijke taken en in de middag op recreatieve activiteiten. Dit is de eerste stap naar reguliere deelname aan het programmatisch aanbod van Ik wil meedoen.

Binnen De Vliet werken we samen met FACT teams, Novadic-Kentron, het ACT team en Bemoeizorg.

Servicekosten
SMO Breda e.o. brengt verplicht servicekosten van €25,25 per maand in rekening. De servicekosten worden betaald voor TV, internet, aansprakelijkheids- en inboedelverzekering en bewassing. Deze tarieven gelden per 1-1-2017. De prijzen kunnen periodiek worden geïndexeerd.

Aanmelding voor De Vliet via dit aanmeldformulier.

Contactgegevens
De Vliet
Galderseweg 15
4836 AC Breda
Tel.: 076-7820510
Email: [email protected]