pijl_onderpijl_linkspijl_rechtspijl_bovenhoek_linkshoek_onderhoek_linkshoek_bovenfacebooklinkedintwitter
zoek je hulp?
Ben Pruijn draagt taken over aan Robin Vissers bij SMO Breda

Ben Pruijn draagt taken over aan Robin Vissers bij SMO Breda

Breda, 18 december 2023 - Na 16,5 jaar heeft Ben Pruijn besloten iets eerder met pensioen te gaan. Als voormalig Adjunct-Directeur en later als Manager Wonen heeft Ben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van SMO Breda. Zijn expertise, vastberadenheid en toewijding hebben de organisatie mede gevormd tot wat het vandaag de dag is.

Gepubliceerd op 18 december 2023

Per 1 juli 2023 heeft Robin Vissers de rol van Manager overgenomen van Ben Pruijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan 17 jaar in managementposities, brengt Robin een diepgaande kennis en expertise mee, met name op het gebied van psychiatrie en maatschappelijke opvang. Zijn recente ervaring in een vergelijkbare organisatie in Rotterdam heeft hem vertrouwd gemaakt met de specifieke uitdagingen waar wij nu voor staan.

Robin deelt zijn eerste indrukken: “Ik waardeer de open cultuur hier bij SMO Breda, waar we niet alleen over, maar vooral met mensen spreken. De collega’s zijn zeer toegankelijk, wat mijn integratie hier enorm vergemakkelijkt.”

Ben Pruijn kijkt met trots terug op zijn tijd bij SMO Breda. Hij heeft de organisatie zien transformeren van een hiërarchisch gestructureerde entiteit naar een organisatie die de krachten en talenten van zowel cliënten als medewerkers omarmt. Zijn betrokkenheid bij projecten als de totstandkoming van woonvoorziening De Vliet, Talentenfabriek De Faam, de ontwikkeling van Housing First in de regio Breda en meer recentelijk de nieuwe Doorstroomvoorziening, hebben de dienstverlening aan onze cliënten substantieel verbeterd.

“De dynamiek van het werk en de samenwerking met collega’s zal ik het meest missen,” aldus Ben, die zich nu verheugt op een  nieuwe fase in zijn leven na een carrière gewijd aan het sociaal domein.

Met de komst van Robin als zijn opvolger, is er volledig vertrouwen in de continuïteit van het werk bij SMO Breda. Het delen van visies en de gedeelde ervaring in dit werkveld geven vertrouwen voor een naadloze overgang.

Namens SMO Breda wensen we Ben Pruijn het allerbeste voor zijn pensioen en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking met Robin Vissers.

Ben Pruijn & Robin Vissers

Ben Pruijn & Robin Vissers